Welkom bij Sitcon Security BV

Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Klantenservice via e-mail en telefoon:
030-6303631
Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Binnen 0 uur en 00 besteld, vandaag verzonden!
Binnen 0 uur en 00 minuten besteld, vandaag verzonden!

Draadloze camera info

Wireless camera's zijn camera's die het beeld en/of geluid via een bepaalde frequentie zenden naar een ontvanger. De draadloze camera kan dus bijvoorbeeld op de eerste verdieping van uw woning hangen en de ontvanger naast u TV in de woonkamer staan. Zowel de wireless camera als de receiver worden met een adapter van stroom voorzien. Om de beelden te bekijken kunt u de receiver aansluiten op een monitor of een recorder als u tevens de beelden wenst op te nemen. Ook leveren wij sommige wireless camera sets waarbij er in de receiver al een opname module zit om de beelden op te nemen.Analoge draadloze camera's:
Analoge draadloze camera's zijn camera's met een "vast" zend kanaal: 1,2,3,4. Deze camera's zenden dus constant op een bepaalde frequentie waarbij u de ontvanger op hetzelfde kanaal dient in te stellen om de beelden te ontvangen. Als er 4 kanalen op de ontvanger zitten is het dus mogelijk om meerdere draadloze camera tegelijkertijd te laten werken. U dient er altijd rekening mee te houden dat het bereik van de analoge wireless camera's ondanks de fabrieksopgaven van soms wel 100 meter sterk terug loopt wanneer er muren of andere obstakels tussen de camera en ontvanger zijn. Zo kun u het beste uitgaan van en maximale afstand van 10 meter wanneer de wireless camera met tussenkomst van muren wordt geplaatst.   

Digitale draadloze camera's:
Sommige van onze draadloze camera's maken gebruik van een digitaal kanaal. Dit houdt in dat in tegenstelling tot analoge camera's die gebruik maken van kanaal 1,2,3,4 de camera en de ontvanger een uniek kanaal hebben. Deze digitale draadloze camera's hebben als voordeel dat het bereik groter is en er minder problemen zijn met storingen door muren etc.

Beelden bekijken:
De receivers van de wireless camera's hebben allen een AV uitgang. Deze kunt u dus rechtstreeks aan een monitor of TV verbinden die een AV ingang heeft. Ook leveren wij camera monitors die speciaal zijn gemaakt voor het bekijken van camera beelden.

Beelden opnemen:
Sommige van onze wireless camera's hebben een receiver met opname functionaliteit. De beelden van de draadloze camera zullen hier dus direct (vaak op een SD kaart) worden opgenomen. Wanneer de ontvanger geen opname functionaliteit heeft kunt u op de receiver wel op een recorder aansluiten. Wanneer u 1 wireless camera wenst aan te sluiten is veelal een SD kaart recorder voldoende en bij het aansluiten van meerdere draadloze camera's of wanneer een erg lange opname capaciteit nodig is adviseren wij een een harddisk videorecorder.